...lige pt er ovnbagt laks SÅ lækkert. kunne spise det hver dag. tjek lige denne opskrift ud ;-)
4 stk. laksefilet (optøede) uden skind à 125 g
2 store springløg
1 gullerod
1 rødløg
2 store springløg
1 gullerod
1 rødløg
Sauce:
2½ dl fløde 13%5 spsk. god tomatketchup, gerne italiensk2 spsk. eddike1 spsk. dijonsennepSalt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Dup laksefileterne tørre og drys dem med lidt salt. Skær løg og gullerod i tynde strimler. Fordel dem i bunden af et lavt, ovnfast fad. Læg laksefileterne ovenpå – skær dem evt. i mindre stykker først. Rør alle ingredienserne til saucen sammen og fordel den over laks og grøntsager så alt bliver dækket. Sæt fadet utildækket i en 225° C varm ovn og bag retten i 20-25 min; til alt er mørt, og overfladen har en fin farve. Server godt madbrød eller pasta til retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar